nutricia 1

Aanpassingen Nutricia Fabriek 1

Bekijk afbeeldingen

Projectinformatie

Opdrachtomschrijving:

Nutricia heeft een volgende stap gezet in het kader van brandveiligheid en diverse fabrieksdelen waaronder Fabriek 1 voorzien van een sprinklerinstallatie. Als onderdeel van het project sprinkler heeft tevens een dakaanpassing plaats gevonden ter verbetering van het afschot. Daarnaast zijn overige (brand)veiligheidsinstallaties voorzien, zoals  brandmeld en ontruimingsinstallaties, brandslanghaspels en noodverlichtingsinstallatie.
Delmeco heeft voor Nutricia de advisering en bouwbegeleiding voorzien om te zorgen voor integrale afstemming tussen betrokken partijen, zoals overheid, inspectie instellingen, verzekeraar en Nutricia NV als eigenaar. 

De opdracht bestond uit diverse facetten welke raakvlakken hebben met verschillende vakdisciplines, waaronder bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

  • Inventariseren en opstellen technische specificaties voor projectrealisatie inclusief advisering;
  • Opstellen investeringsraming;
  • Offerte uitvraag, beoordelen offertes en gunningadvies;
  • Afstemming Nutricia, brandweer, verzekeraar, productie en overige belanghebbenden inclusief projectplanning;
  • Bouwbegeleiding en projectmanagement uitvoeringsfase;
  • Controle vervaardigde tekeningen en specificaties;
  • Zorg dragen voor adequate oplevering aan Nutricia.

De verantwoordelijkheid van Delmeco is binnen dit project het managen van alle vakdisciplines inclusief aansturing aannemers om te komen tot een succesvol bedrijfsvaardig systeem wat voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Opdrachtgever: Nutricia N.V.

Nutricia NV is één van ’s werelds meest toonaangevende ondernemingen in de voedingsmiddelenindustrie als onderdeel van de Groupe Danone. Nutricia is marktleider op de Nederlandse markt voor klinische voeding. Met producten van de merken Nutrini, NutriniDrink en NutriniMax is zij de specialist op het gebied van speciale enterale voedingen voor kinderen.

Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84