Sprinklerinstallatie Bel Leerdammer 1

Sprinklerinstallatie

Bekijk afbeeldingen

Projectinformatie

Opdrachtomschrijving:

Bel Leerdammer heeft besloten om op zijn productielocatie te Wageningen van een sprinklerinstallatie te voorzien om de bedrijfscontinuĆÆteit van aanwezige productielijnen te waarborgen. Doel van de sprinklerinstallatie is om bij een brand de gevolgen tot een minimum te beperken. Tevens is serverruimte voorzien van een blusgasinstallatie. Delmeco is gevraagd alle wensen, eisen en specificaties van een te realiseren sprinklerinstallatie in kaart te brengen met bijbehorende investering- en planningsitems.

De opdracht bestond uit diverse facetten welke raakvlakken hebben met verschillende vakdisciplines, waaronder bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.

  • Inventariseren en opstellen bestek met bijlagen voor projectrealisatie inclusief advisering;
  • Opstellen investeringsraming;
  • Offerte uitvraag, beoordelen offertes en gunningadvies;
  • Afstemming Bel Leerdammer, brandweer, verzekeraar, productie en overige belanghebbenden inclusief projectplanning;
  • Bouwbegeleiding en projectmanagement uitvoeringsfase;
  • Controle vervaardigde tekeningen en specificaties;
  • Zorg dragen voor adequate oplevering aan Bel Leerdammer.

De verantwoordelijkheid van Delmeco is binnen dit project het managen van alle vakdisciplines inclusief aansturing aannemers om te komen tot een succesvol bedrijfsvaardig systeem wat voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Opdrachtgever: Bel Leerdammer

Bel Leerdammer produceert, ontwikkelt en verpakt merkkazen en kaasproducten van hoogwaardige kwaliteit onder het Leerdammer merk. Bel Leerdammer heeft in Schoonrewoerd een innovatiecentrum alsmede productielocaties in Schoonrewoerd, Dalfsen en Wageningen.

Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84