Pijlerdam / stormvloedkering Neeltje Jans 1

Sponsoring

Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau BV is een maatschappelijk betrokken bedrijf, zowel op landelijk als op regionaal gebied. Vanuit die filosofie ondersteunen wij veel activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied.  Wij staan open voor mooie ideeën en onderstrepen het belang hiervan. Sponsoring komt vaak voort uit de betrokkenheid van medewerkers of een initiatief dat lokaal een breed draagvlak heeft.


Doelstelling van Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau voor sponsoring is een uitbouw van de naamsbekendheid, bijdrage aan de uitstraling en het tonen van haar maatschappelijke betrokkenheid en om een waardevolle bijdrage aan de samenleving te leveren. Bovendien is sponsoring één van de bouwstenen voor onze goede, langdurige relaties met klanten, relaties en medewerkers.

Halo-Delmeco sidecarraceteam

Delmeco Projecten en Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau zijn er trots op het eerste Zeeuwse sidecar raceteam (motorzijspan) in de Formule 1 klasse te sponsoren.

 

Dit team is gevormd door Jacco Lokerse (bestuurder) en Toon Harthoorn (bakkenist) en in 2013 is er een nieuwe bestuurder (Wout Vermeule) bij gekomen. Ze rijden met een RSR Suzuki met startnummer 67 en met startnummer 87. Zij zijn allen geboren in Zeeland en Toon en Wout wonen hier nog steeds.

 

Delmeco Projecten en Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau hebben de sidecar in een racejasje laten steken in de huisstijl van Delmeco.

Delmeco wenst het Halo-Delmeco raceteam veel succes de komende races.


Bekijk de Delmeco sidecarmotor in 3D! Of download hier de Delmeco sidecar screensaver!

Zaalvoetbalteam Delmeco
Sinds het seizoen 2012-2013 heeft Delmeco een zaalvoetbalteam opgericht, grotendeels bestaande uit medewerkers van Delmeco.  
Zij voetballen mee in de competitie van ZVV de Bevelanden. Ze zijn de competitie gestart in de 2e klasse.

Ride for the Roses

 

In 2008 werd de landelijke Ride for the Roses gehouden in Zeeland. 
De Ride for the Roses is een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan dit wielerevenement . De besteding van de opbrengst van de Ride for the Roses is gekoppeld aan de jaarlijkse Koningin Wilhelmina Onderzoeksprijs (KWO-prijs) van KWF Kankerbestrijding. Door deze projectadoptie maakt de Ride for the Roses mede mogelijk dat toponderzoek wordt uitgevoerd.


Doel van de Ride for the Roses is op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig te zijn en tegelijkertijd iets te doen tegen kanker. De Ride for the Roses is geen fietsevenement om geldprijzen, maar een fietstocht met voor iedere deelnemer aan de finish een rode roos. Een roos die symbool staat voor een morgen voor iedereen. 
Delmeco heeft in 2008 deelgenomen met een team van medewerkers en vrienden.
Sinds 2008 rijdt Delmeco elk jaar met een team het plaatselijke side-event de Delta Ride for the roses.


www.ridefortheroses.nl
www.deltaridefortheroses.nl

Overige projecten welke Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau een warm hart toe draagt zijn:

Duchenne Heroes: 
Deelname Duchenne Heroes tocht door de heer J.A. Zwemer.
www.duchenneheroes.nl

Sportvereniging Sluis:

Delmeco sponsort het jaarlijkse Internationale Jeugdvoetbaltoernooi in Sluis. Hieraan nemen 60 internationale ploegen deel en zijn er zo'n 750 spelertjes op de voetbal velden van S.V. Sluis te vinden.

www.svsluis.nl

Sportvereniging Slagvast:
Sponsoring Beachtennis toernooi.
www.slagvast.nl

Molentocht Goes
Sponsoring jaarlijkse Molentocht. Tocht voor oldtimers.
www.molentochtgoes.nl

Sporten voor Sophia
Een medewerker van Delmeco doet jaarlijks mee met de spinningmarathon t.b.v het Sophia Kinderziekenhuis.
www.sportenvoorsophia.nl

Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84