HABOG 1

Diensten

Bij Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau houden we ons bezig met advisering, ontwerp, tekenwerk, berekeningen en inspecties. We combineren onze kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Hierdoor kunnen we de complete engineering van (complexe) technische installaties voor u uitvoeren.

 

Ieder geslaagd project begint met een goed gesprek waarin we zorgvuldig naar u luisteren. Met een kritische en onafhankelijke blik kijken we naar uw processen. Vervolgens dragen we innovatieve, duurzame en passende oplossingen aan. We overleggen regelmatig en presenteren op een heldere manier onze oplossingen en ideeën.

 

Onze kennis werkt voor u

We werken in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. U heeft één aanspreekpunt. We werken nauw samen met Delmeco Projecten. Wat wij ontwerpen, kunnen zij bouwen en installeren. Voor u een toegevoegde waarde omdat we ook in de uitvoering betrokken blijven. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We werken onder andere in de nucleaire industrie, voedingsmiddelenindustrie, recycling-/afvalindustrie, procesindustrie, visserij, verpakkingsindustrie en recreatiesector.  

 

ISO 9001 gecertificeerd

We staan voor kwaliteit en innovatie. Om deze kwaliteit constant te kunnen garanderen, werken we met een kwaliteitsmanagementsysteem waarin al onze procedures en werkzaamheden zijn vastgelegd. Dit systeem is gecertificeerd naar ISO 9001:2015. Op deze manier kan de opdrachtgever zeker zijn van een gegarandeerde kwaliteit.


BRL 6010 gecertificeerd

Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau is door KIWA officieel gecertificeerd volgens de BRL 6010 (beoordelingsrichtlijn voor Legionellapreventie-advies voor collectieve leidingwaterinstallaties) en de daarbij behorende norm ISSO-55.1 (prioritaire installaties) en 55.2. (niet-prioritaire installaties).

 

Binnen Zeeland is Delmeco een van de weinige bedrijven die gecertificeerd is om Legionella inspecties conform de BRL6010 uit te voeren. Ons kantoor in Goes heeft onafhankelijke gecertificeerde inspecteurs. Dit houdt in dat we bevoegd zijn om inspecties uit te voeren en risicobeheersplannen op te stellen inclusief de bijbehorende risico analyses zowel voor niet-prioritaire als voor prioritaire installaties.

 

Tevens bent U er van verzekerd dat onze ontwerpen van nieuwe installaties en aanpassingen aan bestaande installaties voldoen aan de laatste eisen op het gebied van Legionellapreventie.

We kunnen u ook van dienst zijn bij het selecteren van een juiste partner voor het aanpassen van eventueel geconstateerde gebreken, bouwbegeleiding en oplevering.

 

Wij streven ernaar om onze adviesdiensten op het gebied van legionella preventie te blijven verbeteren. Zodoende laten wij ons regelmatig beoordelen door KIWA.

 

Op de pagina BRL6010 Legionella kunt u meer lezen over legionella en onze dienstverlening.

 

Directeur Ing. R. (Raymond) Potters: “De kracht van een goed team binnen een onderneming is de beste kwaliteiten van iedere afzonderlijke medewerker te gebruiken en deze te bundelen in een projectteam. Zo ontstaat een team van specialisten die ieder technisch vraagstuk kan oplossen……. het zijn Meesters in Techniek”

BRL6010 Legionella certificering

Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84