De Rolbaantunnel (werknaam KW502) 1

Delmeco zaalvoetbalteam

2

Delmeco zaalvoetbal


Een sportief en gezellig seizoen, helaas zit het er op! De shirts liggen al klaar voor september. De zware taak van het wachten op de start van het nieuwe seizoen is het enige wat de spelers van team Delmeco te doen staat.


Liggend genieten van het zonnetje en terugkijkend op een meer dan geslaagd seizoen. Een seizoen dat door het kersverse team voortreffelijk is gestart en met een goed en degelijk resultaat is beëindigd.


Meer dan verrast waren we bij de inschrijving in de competitie van ZVV de Bevelanden. Door de vele uitschrijvingen is de competitie geminimaliseerd van 4 naar 3 klassen. Hierdoor is team Delmeco in het seizoen 2012/2013 in de 2de klasse ingedeeld. Na een 13-1 zegen op competitiegenoot Imtech wisten we zeker dat we een leuk seizoen tegemoet gingen. De goede resultaten bleven aanhouden tot na de kerst.


Eén van de doelstellingen was om een plaats in deze klasse te behouden. Wat een haalbare doelstelling bleek. Even leek het door de voortreffelijke start dat we onze doelstelling moesten bijschaven.  We konden helaas deze goede reeks niet doorzetten. “Ik denk dat we tevreden kunnen zijn dat we in deze klasse blijven. We kunnen ons volgend seizoen hopelijk met de beste in deze klasse gaan meten,” aldus de teamcaptain.


Concluderend kunnen we stellen dat de trouwe supporters van het team hebben kunnen genieten van een stevige pot voetbal met af en toe een zeer spannend duel. Via deze weg willen we onze supporters bedanken voor hun support. We hopen dat jullie er volgend jaar weer zijn. Om onze dankwoorden voort te zetten willen we ook zeker de sponsor Delmeco bedanken voor het mogelijk maken van deelname aan de competitie en het prachtige tenue!


Om ons volgend seizoen te kunnen volgen wordt er deze zomer gewerkt aan een Facebookpagina. Dit zal onder andere via deze website worden aangekondigd. Wij zouden het leuk vinden als we veel leden krijgen dus “spread the news” en houd ons in de gaten.

Terug naar overzicht

Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84