draaibrug Souburg Provincie Zeeland

Slipcursus Delmeco

17

Zaterdag 15 juni jl. was het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van de Personeelsvereniging van Delmeco Projecten, RIB en Fishing Technology.

Als onderdeel van een dagvullend programma met o.a. karten/bowlen zijn we ’s ochtends begonnen aan een veiligheids- en antisliptraining bij Dek Opleiding en training in Goes. Ook de kantelauto van Veilig Verkeer Nederland (VVN) was hierbij aanwezig. Omdat de directie de veiligheid van de medewerkers hoog in het vaandel heeft mocht er uiteraard ook met de bedrijfsauto’s getraind worden.

Eerst kregen we onder het genot van een bakje koffie een korte introductie/instructie door de instructeurs en vervolgens zijn we naar het oefenterrein van Dek naast de afrit van de A58 bij Goes gegaan.


Alle deelnemers waren directie- en personeelsleden van Delmeco. Zij zijn in 3 groepen gesplitst en kregen per groep een training op verschillende onderdelen zoals remmen op een recht wegdek, uitwijkmanoeuvres, remmen op glad wegdek en bermcorrecties. Met de kantelauto werd geoefend hoe je een auto kunt verlaten wanneer je in de gordel op zijn kop ligt.

Als slotstuk mocht iedereen nog meerijden met de instructeurs tijdens de zogeheten “elandproef”.

Dit zorgde uiteraard voor de nodige hilariteit!


Het was voor iedereen een zeer leerzaam programma waarvoor alle deelnemers een certificaat hebben ontvangen.


Neem een kijkje bij de foto’s voor een impressie van deze training.

Terug naar overzicht

Delmeco Raadgevend Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@delmeco.nl

0113-27 04 84